Abonament lunar
Lună de lună, ne călătorim papilele în alt loc de pe glob. În ritmul tău, direct din confortul propriei bucătării.
Masterclass-uri Live, pe Zoom
Meal Planning și Meniuri tematice
eBooks cu rețete călătoare
Q&A și suport dedicat zilnic
Comunitate de foodie-travellers
Abonament lunar
Lună de lună, ne călătorim papilele în alt loc de pe Glob. În ritmul tău, direct din confortul propriei bucătării.
Masterclass-uri Live, pe Zoom
Meal Planning și Meniuri tematice
eBooks cu rețete călătoare
Q&A și suport dedicat zilnic
Comunitate de foodie-travellers
Mie mi se pare că tot ce organizezi tu e atât de bine pus la punct și cu atenție la detalii. Totul este super profi și am încredere că o să fie un eveniment super (valabil pentru orice faci).
Senzațional a fost acest beef bourguignon. O bucurie să gătim împreună. - Andreea Grecu, Taste Bazaar
Mi-a plăcut atât de mult ce-a ieșit "din mâna mea" încât recunosc că mi-ai trezit niște senzații pe care nu credeam că le voi trăi - Plăcerea de a găti! - Irina
Preparatele ne-au cucerit pe toți, de la mic la mare.
Sunt foarte entuziasmată pentru lunile următoare. Îți mulțumesc pentru această inițiativă :) - Ana
A ieșit minunat totul. Pregatisem și humus si labneh și am avut o cină orientală în familie. Soțul mi-a zis că trebuia să gasesc un club din ăsta mai demult. -
Iulia Cojocaru
Eu m-am înscris pentru că mă plictisisem de aceleași condimente pe care le foloseam. Am rămas aici pentru că mă scot pe mine și pe ai mei din zona de confort, pentru că oferi acele trucuri care fac ca falafelul făcut să fie de necomparat cu celelalte făcute anterior, pentru că îmi place să împărtășesc cu o comunitate gusturi, întrebări și gânduri. A, și pentru un entuziasm de ce mai gătesc luna viitoare. Formatul mi se pare tare prietenos pentru cei care lucrează mult, pentru cei cu copii mici sau mari, îmi place când mai trece prin cadru un copil, un soț, devine gătit între prieteni, oriunde am fi. Aduni în jurul tău rețete tare bune și oameni pe măsură!” - Andreea T
Iubesc să mănânc mâncare tradițională din zonele în care ajung și de fiecare dată mă întorc acasă cu gândul să încerc și eu, dar niciodată nu reușesc să mă apuc. Tocmai pentru că trebuie mult timp și dedicare să găsești niște rețete potrivite. Am testat cu masterul de Sicilia și am văzut că merită încercat. Plus, de când sunt în club, am încercat niște combinații, ingrediente, condimente la care greu aș fi ajuns altfel. Așa că, mersi mult pentru proiectul ăsta fain! - Laura
Un mediu sigur și prietenos în care pot să experimentez ghidat gusturi și rețete noi, fie în timp real, împreună cu ceilalți fie în ritmul meu, când găsesc timp. - Adelina Cojocaru
Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că în sfârșit am învățat să fac falafel acasă. La fel de mult mă bucur pentru noile condimente care
și-au făcut loc în bucătăria mea. - MIhaela Prisacă
Îmi place foarte mult acest grup și mă bucur că ai avut inițiativă de a îl face. Simt că I found my place. În jurul meu nu sunt așa mulți oameni cărora să le placă să gătească :) - Ana Dinca
Energie bună, organizare, atenție la detalii.
Entuziasmul, profesionalismul și
umorul tău. - Ioana Mircea
Eu nu sunt așa îndrăzneață în bucătărie, iar în Club învăț multe rețete noi, îndrăznesc să folosesc condimente de care nici nu am auzit și am și suportul Adelinei. - Loredana Tătaru
Masterclass Live, pe Zoom
+ Înregistrarea video
În fiecare lună, gătim o cină tematică împreună. O sesiune de gătit în grup (3 Courses Meal), ghidată de mine. Transformăm fiecare întâlnire într-o călătorie culinară memorabilă, presărată cu povești despre cultura locurilor. La final, te bucuri și de o cină delicioasă.
Meal Planning și Meniuri cu rețete călătoare, ușoare, repetabile și pe cât posibil, sezoniere. Testate de mine și care ies sigur. Îți faci colecții de rețete din fiecare colț al globului. Ești gata oricând de mese tematice.
Something of the Week
Săptămânal, îți trimit și o rețetă sau tehnică specifică bucătăriei-temă.
Resurse descărcabile
Rețete, liste de cumpărături, instrucțiuni detaliate de gătit și mise-en-place, pe toate le poți descărca și folosi oricând, într-un format foarte prietenos.
10% Discount la evenimentele Umami Brunch
Exclusiv pentru abonații Cook&Travel Club.
Masterclass Live, pe Zoom + înregistrare video
În fiecare lună, pregătim o cină tematică ămpreună. O sesiune de gătit în grup ( 3 Courses Meal), ghidată de mine. Vom transforma fiecare întâlnire într-o călătorie culinară memorabilă, presărată cu povești despre cultura locurilor. La final, te poți bucura și de o cină delicioasă.
Meal Planning și Meniuri
cu rețete călătoare, ușoare, repetabile și pe cât posibil, sezoniere. Testate de mine și care ies sigur. Îți faci colecții de rețete din fiecare colț al globului. Ești gata oricând de mese tematice.
Something of the Week
Săptămânal, îți trimit o rețetă sau tehnică specifică bucătăriei-temă.
Resurse descărcabile
Rețete, liste de cumpărături, instrucțiuni detaliate de gătit și mise-en-place, pe toate le poți descărca și folosi oricând, într-un format foarte prietenos.
10% Discount la evenimentele Umami Brunch
Exclusiv pentru abonații Cook & Travel Club.
Discount-uri și Vouchere-Cadou Exclusive
Hipermarketuri online, magazine etnice, produse pe care la rândul meu le folosesc, de la cele mai bune uleiuri, la unturi artizanale sau ustensile de bucătărie.
Q&A și suport zilnic dedicat
în grupul de Whatsapp sau unu-la-unu, în funcție de nevoia ta.
Comunitate
Ești parte a unei comunități de
like-minded foodie-travellers, unde interacționezi cu alți pasionați de gătit/mâncat și călătorit. Împărtășim rețete, sfaturi, Tips&Tricks, surse de unde ne luăm ingredientele și experiențe gastronomice.
Aplicație dedicată
Înregistrările video, resursele descărcabile și grupul dedicat comunității le accesezi atât de pe computer, cât și din aplicația de mobile.
BONUS LA ABONARE
Acces Gratuit la Masterclass-ul Portughez de Pastéis care va avea loc LIVE.
Valoare bonus: 97lei
Discount-uri și Vouchere-Cadou Exclusive
Hipermarketuri online, magazine etnice, produse pe care la rândul meu le folosesc, de la cele mai bune uleiuri, la unturi artizanale sau ustensile de bucătărie.
Q&A și suport zilnic dedicat în grupul de Whatsapp sau unu-la-unu, în funcție de nevoia ta.
Comunitate
Ești parte a unei comunități de oameni ca tine. Interacționezi cu alți pasionați de gătit/mâncat și călătorit. Împărtășim zilnic rețete, Tips&Tricks, surse de unde ne luăm ingredientele, experiențe gastronomice și de călătorii.
Platformă și aplicație dedicate
Înregistrările video, resursele descărcabile și grupul dedicat comunității le accesezi atât de pe computer, cât și din aplicația de mobile.
BONUS LA ABONARE
Acces Gratuit la Masterclass-ul Portughez de Pastéis care va avea loc LIVE. Valoare bonus: 97lei
Din Spania, Italia regională, Portugalia sau Grecia, prin Turcia și apoi în India și Japonia, în Mexic, Chile și Argentina.
Te invit să ai curaj și curiozitate să (re)descoperim împreună bucătării și preparate noi, lună de lună.
Din Spania, Italia regională, Portugalia sau Grecia, prin Turcia și apoi în India și Japonia, în Mexic, Chile și Argentina.
Te invit să ai curaj și curiozitate să (re)descoperim împreună bucătării și preparate noi, lună de lună.
Iarna pentru mine e despre cardamon, scorțisoară și alte condimente calde puse în preparate sărate și dulci, despre chiftele, sosuri, cărnuri și fructe puse în aceeași oală, tocane, aluaturi parfumate, sfeclă roșie, conopidă sau cartofi,. Copt și gătit în tihnă.
Cred cu tărie că și noi, la fel ca natura, avem nevoie să ne liniștim. Să ne ancorăm rădăcinile în ceea ce înseamnă acasă, să ne înconjurăm de familie și oameni dragi, să reducem ritmul și să ne conservăm energia pentru sezonul rece. Iar mâncarea și gătitul în special, sunt instrumentul cel mai la îndemână.
Te simți ca într-o vacanță, deși ești acasă.
Descoperi arome noi care vin la pachet cu povești din călătorii.
Prinzi curaj în bucătărie. Chiar oricine poate să gătească delicios.
Îți place mâncarea ta mai mult ca cea de la restaurant.
Ieși din monotonia celor câteva preparate pe care le tot repeți.
Ai inspirație de mese gustoase, hrănitoare și frumoase, pe care familia ta le va iubi.
Nu mai pierzi timp cu întrebarea Ce mâncăm azi? și nici cu testat rețete (fac eu asta pentru tine).
Știi ce pui în farfurie.
Când nu înțelegi sau nu iese rețeta, ai pe cine întreba.
Ideea Cook&Travel Club a apărut din pasiunea mea pentru bucătăriile lumii. Nu e doar un club de gătit, e o călătorie gastronomică globală pe care o facem împreună, lună de lună. La finalul fiecărei luni, ești mai bogat cultural, iar papilele tale mai experimentate.
Ne bucurăm de gătit în ritmul propriu • Creăm mâncare delicioasă, frumoasă și diversă • Descoperim culturile lumii prin intermediul mâncării.
Toate astea, din confortul casei și alături de cine vrei tu.
Salut! Eu sunt Adelina. Călătoresc ca să mănânc de vreo 16 ani și iubesc mâncarea de când mă știu.
În urmă cu șase ani, am fondat Umami Brunch, un concept de evenimente lunare care adună în jurul mesei oameni care împărtășesc pasiunea pentru mâncare și călătorii. De atunci, am gătit câteva sute de rețete emblematice din bucătăriile lumii și câteva mii de oameni ne-au trecut pragul.
Îți mulțumesc pentru că ești aici. O să iubești să ne călătorim papilele împreună
Te abonezi
Completezi formularul disponibil la butonul de mai jos și abonamentul începe în prima zi de luni a lunii. Fiecare lună are ca temă o altă bucătărie a lumii pe care o explorăm împreună.
Ai acces pe platforma Cook&Travel CLUB
Resursele incluse sunt disponibile gradual și primești pentru fiecare dintre ele notificare pe e-mail, în aplicație și opțional, pe Whatsapp.
Masterclass-uri Live
O dată pe lună ne vedem pe Zoom și gătim împreună. Primești lista de cumpărături, checklist pentru mise-en-place și eBook-ul cu rețetele.
Poți opta oricând să întrerupi abonamentul.
Abonamentul se reînnoiește automat.
Participi la sesiuni de gătit live și interactive alături de mine și uneori de invitații mei. Dacă nu poți participa, ai acces oricând la înregistrările video. Lună de lună, explorăm împreună o nouă bucătărie sau temă și îți ofer rețete scrise sau video, povești din călătoriile mele și sprijin ca să experimentezi și tu la tine acasă. Ai discounturi și vouchere cadou pentru produsele și serviciile pe care la rândul meu le consum și le folosesc. Conectarea cu oamenii pasionați de mâncare și călătorii din Cook&Travel Club este unul dintre cele valoroase beneficii pentru fiecare dintre noi.
Da. Abonarea presupune că accepți o plată recurentă pe care o poți opri oricând vrei tu.
Atât timp cât rămâi abonat, prețul nu se va schimba niciodată pentru tine, indiferent cât de mult va crește prețul abonamentului.
În primul rând nu trebuie nimic. Fiecare gătește în ritmul propriu. Sunt abonați care îmi scriu mie sau pe grup că au gătit rețetele de la masterclass-ul de acum trei luni. Alții care la câteva ore de când postez o rețetă îmi trimit poză cum le-a ieșit lor. Alții care cu intenție îți fac propria colecție de rețete călătoare pentru că îți doresc să o aibă la îndemână oricând au nevoie sau poftă. Din acest motiv am ales și un preț lunar care să fie echivalentul unui mic dejun în oraș.
Fiecare alege ce rețete gătește sau până în ce punct. De exemplu, poți să îți pregătești compoziția pentru terină sau clafoutis și să le coci a doua zi. Totodată o să ofer sugestii pentru a înlocui ingrediente pe care poate nu le consumați sau nu le ai la îndemână. Iar dacă data masterclass-ului nu se potrivește cu programul tău, ai acces la înregistrarea video și suport pentru orice întrebpri apar li feedback-ul comunității.
Sigur că da. Chiar vă încurajez să transformați această experiență într-o oportunitate de a petrece timp cu oamenii dragi și chiar să îi implicați și pe ei. Nu doar că mâncarea este mai bună când o împărțim, dar o să vă fie și mai ușor dacă gătiți împreună. Meniul și ritmul în care vom găti sunt adaptate pentru a le face față cu brio o singură persoană.
Absolut. Rețetele pot fi realizate indiferent de nivelul de experiență și promit că o să te îndrăgostesc de gătit.
În primul rând vreau să știi despre mine că am experimentat mult pe propria piele ambele variante. Ba chiar am zburat multe mile ca să mă bucur de unele dintre ele. Uite de ce am ales totuși să lucrăm online:
1. Accesibilitate. Îmi doresc ca indiferent unde sunteți, în țară sau oriunde în lume, să putem să ne conectăm și să gătim împreună. La fel cum, acest mod de a ne întâlni, reduce semnificativ costurile (materie primă și spațiu) și implicit taxa de participare. Cât să te încurajeze să experimentezi mai mult și mai mult, nu să te limiteze.
2. Salvezi timp și gătești din confortul propriei case. Statul în trafic dus-întors, timpul de așteptare implicit, cât să te asiguri că ajungi la timp, pe toate le economisești și una peste alta, înseamnă și 50% timp salvat. Te îmbraci cum vrei, vezi în timp real cum îți iese un preparat în oala/cuptorul tău, cât să poți lua feedback imediat. Tu conduci ritmul experienței și la final, ești deja acasă.
3. Gătești în ritmul tău și poți oricând să te întorci la ceea ce nu ți-a fost clar sau ai uitat între timp. Deși cred despre mine că am suficientă experiență să înțeleg rapid rețete, asocieri de ingrediente, tehnici, etc, nu a fost nici măcar o dată să nu uit ce credeam că am înțeles și reținut la un curs fizic. Și frustrarea e mereu la cote maxime când rețetele primite au fost adaptate și eu fix adaptarea am uitat-o. Așa că la masterclass-urile Umami poți să te întorci ca să vezi și să auzi, ori de cțte ori ai nevoie.
4. Poți să împarți mâncarea cu cei dragi și să o adaptezi după gustul tău. Poate părea un mic detaliu, dar nu-i deloc plăcut să te întorci de la o experiență de gătit și să trebuiască să te mobilizezi să-ți hrănești și familia. La fel cum, e absolut minunat să împarți mâncarea cu oamenii pe care îi iubești. Adaptările le poți face din timp, nu ca la un curs fizic unde se gătește pentru toată lumea.
Înainte de masterclass-uri, o să primești de la mine o listă cu instrucțiuni de conectare la Zoom, așa că nu te îngrijora dacă nu te simți încă confortabil cu asta. Ai nevoie de un device: telefon și/sau computer și de internet.
Device-ul de pe care te vei conecta la Zoom este important să îl pui undeva unde să mă poți vedea tu pe mine bine. Cel mai practic este să folosești telefonul, ca să poți muta ușor camera spre ce gătești, dacă ai întrebări sau vrei să primești feedback. Dacă alegi să te conectezi cu laptopul, eu de obicei folosesc o cutie sau pun laptopul pe un raft din fața blatului.
Vouchere la un hipermarket online, la băcănii etnice, la produse pe care la rândul meu le folosesc și le consum, de la ulei la ustensile de bucătărie.
Cook&Travel Club se adresează pasionaților de gătit, indiferent de nivelul de experiență, dar și acelora dintre voi care momentan doar iubesc mâncarea. Majoritatea dintre noi am pornit de aici. Plăcerea pentru gătit chiar crește cu experiența și cu fiecare preparat care iese din mâna ta și îți alintă papilele exact așa cum îți place ție. Meniurile C&T au multe multe teste în spate și adaptări după degustări reale și foarte diverse la evenimentele Umami. Dar C&T Club nu va fi doar despre a descoperi rețete, ci despre drumul până la ele, despre mici detalii care potențează gustul sau textura, despre cum te poți organiza ca să gătești mai ușor sau pentru mai mulți oameni. Despre bucuria de a găti împreună și a împărtăși experiențe.
Adelina Maria - Toate Drepturile Rezervate - Termeni & Condiții - Politica de confidentialitate - Politica cookies